Reizen

–Waarom kiezen voor Divino Natura?(voorheen bekend als Profondo Reizen)

  • Omdat je te weinig tijd hebt maar toch goed voorbereid op vakantie wilt gaan en deze voorbereiding aan een ander durft over te laten.
  • Je wilt graag dat alles goed geregeld is. Je wilt bijzondere dingen zien, proeven, meemaken en beleven. In een groepje of gewoon met zijn tweeën.  Als je liever op eigen houtje gaat, regel ik de overnachtingen en de afspraken onderweg, zonder tijdverlies etc.
  • Stel je houdt van ambachtelijk gemaakte Italiaanse wijnen, van kleinschalige wijnmakers, bij voorkeur bio/natuurlijk werkend. Je denkt die zoek ik zelf wel op, via gidsen of internet. Dat kan tegenvallen: heel veel van deze Italiaanse wijnmakers weigeren deelname aan gidsen, of het insturen van wijnen ervoor. Dus een flink deel komt niet boven bij je speurtocht. Websites zijn er niet altijd, of niet up to date, en ook is er niet altijd iemand beschikbaar om gasten rond te leiden.
  • Kortom je moet weten waar je wel terecht kunt, waar de wijnen mooi zijn, de verhalen goed, de gastvrijheid vanzelfsprekend, wat de meest ideale volgorde is in je programma om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de tijd.
  • Er staan alweer ruim 10 jaar ervaring op de teller als organisator van wijn/gastronomie reizen. Met uiteraard ook aandacht voor lokale specialiteiten als kazen, truffel (zoeken) etc.

 

Individuele arrangementen voor jou op maat gemaakt

Wijnproeven & andere genietingen

Voor wie graag zelf op stap wil, de lekkerste wijnen wil proeven en persoonlijke ontmoetingen met wijnmakers, bijzondere ervaringen wil beleven. Lees hier verder, we trappen af met Puglia.

Kookles in Italia

Van Kookles in kleinschalige kookstudio tot koken met Michelinsterrenkok, koken met de boerin in de masseria/op de boerderij, er zijn vele mogelijkheden. Lees hier verder..

Neem contact op om je wensen te bespreken- voorkeur voor regio, type accommodatie, aantal wijnhuis bezoeken, inclusief /exclusief lunches of diners, budget etc. 

 

 

Chianti Classico wijngaarden in de herft