Natuurwijnproeverij- bij je thuis, op de zaak, op locatie & online

door sep 22, 2021

 Het grote verschil tussen biologische wijn en Natuurwijn is dat er in de laatste niet alleen in de wijngaard goed voor de druiven en grond wordt gezorgd – waar mogelijk draagt met ook bij aan terugkeer van biodiversiteit (vooral in geval van biodynamisch werkende wijnboeren) en geen chemicaliën worden gebruikt, maar ook in de wijnkelder wordt zo min mogelijk toegevoegd, hooguit een beetje sulfiet. En voor de fermentatie worden natuureigen gisten gebruikt. Leer andere wijnen kennen: Oranje wijnen, wijnen zonder toegevoegd sulfiet etc.

Op een laagdrempelige & gezellige manier maken jij en je gasten kennis met heerlijke pure Italiaanse natuurwijnen. 

Ik kom graag langs bij je thuis, in de tuin of in de woonkamer- of op de zaak als er wat te vieren valt. De selectie stel ik samen aan de hand van smaak-voorkeuren, budget en hoeveelheid wijnen. Gebruikelijk is 6-8 wijnen te proeven, meer kan natuurlijk ook:)  Kiezend uit bubbels/ wit/ rose/ oranje/ rood en evt dessertwijn.

Ik zorg uiteraard voor de wijnen, maar ook voor glaswerk, wat crackers ter neutralisatie en desgewenst kan ik in samenwerking met een cateraar ook voor Italiaanse hapjes zorgen. Stuur een berichtje voor de mogelijkheden.

Ook leuk om cadeau te geven:) 

Josje met zomerwijnproefflessen